Tko god da prati Iwash-uwash priču, bilo da se radi o našoj praonici ili nas prati zbog nedavno izbačenog proizvoda franšize, upoznat je sa dugogodišnjim radom i predanošću koju Gloria ulijeva u svoj poduzetnički pothvat. Iako je vlasnica Iwash-uwash praonice i franšize sama svjesna velikog uspjeha kroz svakodnevne zadatke koji se bez problema izvršavaju, zadovoljne klijente koji se stalno vraćaju te nove pothvate koje planira, ipak kada za svoj uspjeh dobijete potvrdu u obliku nagrade od strane Women in Adria, zastanete i pogledate u prošlost te postanete potpuno svjesni koliko ste puno postigli i puni optimizma za planove budućnosti.

Kako je sve krenulo?

Gloria je svoju priču započela 2013.g nakon što se iz Amerike vratila u rodni Šibenik. Ideja o otvaranju praonice bila je detaljna. Gloria je uzela stvar u svoje ruke i uz troje male djece, napisala poslovni plan, napravila istraživanje tržišta i otvorila praonicu rublja koja običnim ljudima stoji na usluzi kako bi im olakšala svakodnevni život. 

Zbog utjecaja Amerike, praonica je na početku bila zamišljena kako samoposlužna praonica u koju sami dolazite prati i sušiti robu, ali kako se kod nas ipak radi o drugačijoj kulturi, Gloria je promijenila smjer poslovanja na uslužno poslovanje u kojem klijent donese prljavu robu i vrati se po čistu. Nakon deset godina poslovanja vidljivo je kako je svaka ideja i poslovni pothvat rezultat predanog rada koji iza sebe niže zadovoljne klijente ali i nagrade struke.

Nagrada Women in Adria – najbolja perspektivna poduzetnica

Početkom godine stigla je i pozivnica od strane Women in Adria i obavijest kako je Gloria nominirana u kategoriji za najbolju perspektivnu poduzetnicu u Hrvatskoj. Sama nominacija Gloriji je značila jako puno jer je dobila potvrdu da vrijeme koje ulaže u razmišljanje o budućnosti firme i način na koji ih realizira vode do velikog uspjeha, prepoznatog ne samo na lokalnoj, već i na državnoj razini. 8/11/2023, devetu godinu za redom, najveća ženska poslovna mreža Woman in Adria održala je dodjelu nagrada za najuspješnije poduzetnice 2023. godine.

Naša Gloria odnijela je pobjedu u kategoriji najperspektivnije poduzetnice 2023, i potvrdila kako su njene nesvakidašnje i revolucionarne ideje u kombinaciji sa hrabrošću i predanošću ključ za uspjeh svake žene poduzetnice. S vjetrom u leđima, Gloria korača dalje i već razmišlja o novim izazovima i idejama jer, jedino je promjena stalna.

Članak pročitajte na linku  i saznajte više o kategorijama i drugim pobejdnicama Women in Adria https://www.womeninadria.com/najbolje-poduzetnice-2023-godine/

Otvori chat
1
Trebate pomoć?
Pozdrav! :)
Kako Vam možemo pomoći?