Najam posteljine i ručnika

 

Revolucionarna usluga najma posteljine i ručnika za vaše apartmane, vile, jahte ili kuće za odmor

Konstanta našeg poslovanja je usavršavanje i pronalazak novih rješenja uz pomoć kojih možemo pomoći klijentima. Već deset godina radimo s vama i pažljivo vas osluškujemo, te smo od ove sezone odlučili  uvesti novu uslugu koja vam zaista treba – najam posteljine i ručnika.

Zašto baš ovakav tip usluge, pitate se? Želimo pomoći vlasnicima apartmana, malih hotela i kuća za odmor kako bi dodatno uštedili svoj novac, prostor i vrijeme.

Fair trade – certificirani pamuk za vrhunsku udobnost

Plahte i ručnici koje nudimo u najam izrađeni su od najkvalitetnijeg Fair Trade certificiranog pamuka čime garantiramo vhunsku udobnost.

Imali smo na umu i to da kako postoji mogućnost potrebe za ručnicima u raznim bojama tako da, po potrebi, možete naručiti i ručnike u željenoj boji.

Usluga pranja uključena u cijenu

Tjedni najam posteljine za bračni krevet uz setove ručnika za dvije osobe košta manje od 20 eura. Osim što vam omogućava uštedu, ovakav način poslovanja pruža vam bezbrižnost jer je u cijenu uključeno i pranje rublja.

Možete zaboraviti na sate pranja, sušenja i sortiranja kako biste otkrili da mrlje i dalje postoje na rublju.

Nema potrebe za gomilanjem rublja u sobama, dnevnim boravcima i po stanovima, jer uz uslugu najma rublja sve što morate je dogovoriti termin pokupljanja prljavog i pričekati dostavu svježeg, mirisnog, opeglanog i savršeno čistog rublja.

iWash uWash Glorija Curavic

Zašto se odlučiti na najam posteljine i ručnika?

Povoljne cijene

Z

Vrhunska kvaliteta

}

Ušteda vremena i prostora

Imate dodatnih pitanja? Popunite formular i javiti ćemo vam se unutar dva radna dana 🙂
  i-wash-u-wash-logo

  Najveća uslužna praonica rublja u Šibensko-Kninskoj županiji. Nudimo uslužno pranje, peglanje, najam posteljnine i dostavu.

  Pratite nas

  Otvori chat
  1
  Trebate pomoć?
  Pozdrav! :)
  Kako Vam možemo pomoći?