Znamo da oprati rublje nije problem, jer to ne radite vi, već perilica za rublje. Sve što trebate je kliknuti na tipku i nakon 1 do 3 sata rublje je oprano.

Ali, iza toga dolazi onaj drugi dio procesa koji nam je svima mrzak.

Stavljanje robe na sušilo komad po komad, ako ste imali sreću i pogodili vremensku prognozu. Ako je južina, roba nikako da se osuši, ako je pak bura, tražite čarape po dvorištu ili susjednim balkonima zgrade.

 Kad se osuši sve to moramo pokupiti i po mogućnosti odmah lijepo složiti jer u protivnom imate hrpu izgužvane robe koja vas gleda iz prikrivenog ugla sobe, dok se sljedeća već pere ili je na sušilu i tako u krug.

glačanje

O glačanju nećemo ni pričati, to je skroz d(r)uga priča. Koliko ste samo slobodnih dana i prekrasnih sunčanih vikenda propustili dok se lagano parite iznad daske za glačanje?

Ako ste i vi poput mnogih drugih, nikad zapravo niste mjerili vrijeme koje ulažete u hrpu nevidljivih kućnih poslova, između ostalog i njege rublja, alizato smo mi izračunali o kojim se brojkama ovdje radi:

  • Sortiranje i punjenje perilice 10 min
  • Stavljanje na sušilo 30 min
  • Kupljenje robe i slaganje 45 min
  • Glačanje 60 minuta

Ukupno : 2,50 sata

Pomnožimo li to sa minimum 2x tjedno, pa onda sa 52 tjedna godišnje dobijemo 312 sati ili 13 dana koje smo potrošili na pranje, njegu i spremanje rublja.

Zapanjujuće, zar ne?

Slaganje rublja

Pranje rublja u profesionalnim praonicama

Usluga pranja rublja u profesionalnim praonicama je učinkovito, brzo i jednostavno rješenje. Uz pravu praonicu uštedjeti ćete novac, ali ono najvažnije, sebi vratiti vrijeme.

Nasumičnim bacanjem odjeće u perilicu i sušilicu kod kuće, obitelj troši više energije i resursa no što je potrebno. Proces slaganja i spremanja robe je dugotrajan zadatak kojeg svi ukućani vješto izbjegavaju, a to vrijeme možete uložiti u nešto puno interesantnije ili se samo kvalitetno odmoriti, ne radivši -ništa.

Izaberite, trošiti vrijeme na peglanje i slaganje robe i posteljine, ili otići u šetnju, pogledati film u miru, konačno pročitati tu knjigu za koju nikada nemate vremena, poigrati se s klincima, ili sa partnerom napraviti pizzu i uživati u zajedničkom vremenu.

Ako želite da stvari budu jednostavne, a vi da maksimalno iskoristite svoj dan, brigu o rublju prepustite taj nama.

Uz obučene i iskusne djelatnike, mi se brinemo za svaki artikal robe individualno, od početka do kraja. Nama je to strast i ljubav.

Najsuvremeniji strojevi i dobro uhodan tim skratiti će proces te vaša roba može biti spremna već sljedeći dan!

Za vas to znači manje vremena provedenog oko brige za rublje, a više vremena radeći produktivne stvari kao što su druženje s najmilijima ili uživanje u stvarima koje vas vesele.

Otvori chat
1
Trebate pomoć?
Pozdrav! :)
Kako Vam možemo pomoći?