Već je prošlo deset godina otkada smo po prvi puta otvorili svoja vrata i započeli ovaj poduzetnički pothvat. Ono što je ostala konstanta našeg poslovanja je usavršavanje i pronalazak novih rješenja uz pomoć kojih možemo pomoći klijentima. Kako već deset godina radimo s klijentima i pažljivo ih osluškujemo, od  ove sezone odlučili smo se na uvođenje nove usluge – najma plahti i ručnika. Zašto baš ovakav tip usluge, pitate se?  Nakon mjeseci promišljanja i istraživanja došli smo na ovu inovativnu ideju kako bi još više pomogli vlasnicima apartmana i malih hotels u smislu dodatne uštede njihovog novca, prostora i vremena.

Fair Trade certificirani pamuk za vrhunsku udobnost

Plahte i ručnici koje iWash-uWash nudi za najam izrađeni su od najkvalitetnijeg Fair Trade certificiranog pamuka, što garantira vrhunsku udobnost i trajnost. Imali smo na umu i to kako postoji potreba za ručnicima  raznih boja, tako da, po potrebi i uz dogovor, moguće je naručiti ručnike u željenoj boji, ovisno o količinama. 

Povoljne cijene i bezbrižno poslovanje

Najam plahti i ručnika po povoljnim cijenama idealno je rješenje za sve koji žele uštedjeti na investiciji i skladišnom prostoru. Tjedni najam posteljine za bračni krevet uz setove ručnika za dvije osobe košta manje od 20 eura. Osim što vam omogućava uštedu, ovakav način poslovanja pruža vam bezbrižnost jer se iWash-uWash pobrine za savršeno čisto i mirisno rublje, spremno za vaše goste.

Možete zaboraviti na sate pranja, sušenja i sortiranja rublja kako biste otkrili kako mrlje i dalje postoje na rublju. Također, nema potrebe za gomilanjem rublja u sobama, dnevnim boravcima i po stanovima, jer uz uslugu najma rublja sve što morate je dogovoriti termin pokupljanja prljavog i pričekati dostavu svježeg, mirisnog, opeglanog i savršeno čistog rublja.

Zadovoljni gosti zahvaljujući besprijekornoj čistoći

Svi koji se bavimo turizmom svjesni smo kako je čistoća ključni faktor koji goste ostavlja bez daha, a iWash-uWash je posvećen pružanju savršeno čistih i ugodnih ručnika i plahta. Kao što vlasnica Glorija Curavić ističe,  upravo kako bi osigurali vrhunsku uslugu i proizvod odluka je pala na suradnju s tvrtkom koja osigurava organski Fair Trade certificirani pamuk, čime je  vrhunsku kvaliteta i udobnost za vaše goste, zagarantirana svaki puta.

Sveobuhvatna usluga pranja rublja

iWash uWash Glorija Curavic

Osim usluge najma plahti i ručnika,  nudimo sve vrste usluga pranja rublja, bilo da je riječ o dekama, zimskoj odjeći ili zavjesama. Naše ljubazne zaposlenice brinu se da sve bude besprijekorno čisto, dok za područje Šibensko-kninske županije nudimo  mogućnost dogovora oko dostave i prikupljanja rublja.

Zaista se trudimo ići u korak s novim idejama i implementirati usluge koje će naše i vaše poslovanje uzdignuti na jednu višu, profesionalniju razinu. Obratite nam se s povjerenjem i već ove sezone zaboraviti na problem rublja i iskoristite ljetna poslijepodneva za puno bolje i ugodnije stvari 🙂

Otvori chat
1
Trebate pomoć?
Pozdrav! :)
Kako Vam možemo pomoći?