Žena s velikim snovima i još većim planovima vlasnik je iWash uWash praonice. Primarna ideja za vlasnicu praonice, Gloriu, bilo je otvaranje praonice rublja koja, evo već uspješno posluje od 2013., godine. Ipak, Gloria ne miruje već vrijedno kuje nove planove za svoje poslovanje, ali primarno želi podijeliti i proširiti svoje znanje i iskustvo s ostalima. Jedna od njenih novih ideja je izrada franšize za iWash uWash praonicu što je realizirala te predstavila kao finalni proizvod, na sajmu franšiza u Zagrebu ovog rujna. Kako se odlučila na izradu franšize i što se sve događalo na sajmu upitali smo Gloriu. 

1. Krenimo ispočetka. Reci nam iz kojeg razloga si se odlučila kreirati franšizu za iWash uWash?

Od samoga starta, od rađanja ideje o otvaranju praonice rublja, znala sam da jednog dana želim stvoriti franšizu od toga. Ništa mi nije bilo hitno, nigdje nisam žurila već sam razvijala poslovanje temeljito, polako, i s užitkom. Međutim, nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja, počeli su stizati razni upiti za savjetovanja. Od onih kako nešto riješiti na dnevnoj razini, do onog kako mogu i ja otvoriti praonicu kao što je vaša. U to vrijeme nisam imala franšizu za ponuditi ali sam kroz te savjetodavne usluge pomogla otvoriti 3 praonice po različitim dijelovima Hrvatske, i s ponosom mogu reći da su to pravi ljudi koji i danas uspješno rade. Logičan niz nakon toga je bio da se konačno ipak uhvatim franšiziranja i završim taj projekt

2. Što franšiza donosi potencijalnim korisnicima? 

 iWash-uWash franšiza budućim franšizerima nudi provjereno i sigurno poslovanje. Od cjelokupne poslovne strategije, nastupa na tržištu, pomoći pri biranju lokacije, optimalno slaganje opreme, in-house složenu recepturu programa za pranje, standardizirane procedure i osiguranje kvalitete, bazu klijenata i ugovorne kontakte samo su neki od benefita. Brend prepoznatljivost, marketing support, u živo i video edukacije, zaštita intelektualnog vlasništva brenda i dizajna, razrađenu cjenovnu strategiju i pravno složene sve relevantne dokumente: od ugovora do pravilnika. Ono što posebno mogu istaknuti je naš custom-made operativni software program koji je također uključen u premium paket. Dakle, kupovinom franšize dobivate apsolutno sve potrebno za uspješno poslovanje, uz vodstvo i mentorstvo, a bez svih onih početničkih grešaka i sumnji. 

3. Kako je prošao prvi sajam franšiza za iWash uWash i što te se najviše dojmilo?

Sajam franšiza u Zagrebu je bio jako zanimljiv. Drago mi je vidjeti da se svake godine sve više poslovanja nudi kao franšizni model, jer to znači da je nivo profesionalnosti i ozbiljnosti na Hrvatskom tržištu uvelike porastao. Imamo vrlo široku lepezu poslova u koje se možete upustiti ako želite raditi i dalje razvijati provjereno dobar posao. 

4. Zašto misliš da je iWash uWash franšiza dobar izbor za nekoga tko razmišlja o ulasku u poduzetničke vode?

iWash-uWash franšiza je idealna za sve koji stvarno žele otvoriti praonicu rublja. U svojih 10.g poslovanja vidjela sam mnoge koji su me pokušali iskopirati, međutim na svake dvije praonice koje su se otvorile tri su se zatvorile. Dok s druge strane imate nas, koji već 10g bilježimo školski rast poslovanja u svim segmentima, unatoč koroni, i unatoč inflaciji. To je dovoljan razlog zašto bi se netko tko je ozbiljan, i tko želi čuvati svoju investiciju odlučio za nas. 

5. Što nas u budućnosti čeka u iWash uWash poduzeću?

Tvrtka GANESHA doo, koja je stoji iza brenda iWash-uWash, nastavlja dalje s razvojem tehnologije i digitaliziranja procesa. Od sljedeće godine će programsko rješenje biti dostupno i ostalim već postojećim praonicama u Hrvatskoj jer to je nešto čega nema na našem tržištu. Ja sam prva koja je razvila takvo digitalno rješenje, i jako sam ponosna na to, tako da će sljedeća faza biti fokusirana na daljnji razvoj tehnologije i plasman na šire tržište

Osim toga, iWash-uWash praonice trenutno radi na širenju kapaciteta i gradnji novog pogona. To bi bila naša 4. faza, te ćemo po završetku tog projekta imati kapacitet od preko 2 tone opranog i opeglanog rublja dnevno

Kada nešto želite ostvariti, bitno je da na svom cilju radite disciplinirano i konstantno jer na taj način male ideje postaju veliki i uspješni projekti, baš kao i iWash uWash franšiza. Ako razmišljate o otvaranju svoje vlastite praonice kliknite na link i  posjetite našu stranicu te pošaljite mail Gloriji,  koja će vam drage volje pomoći u pokretanju ideje, a ako želite saznati više o franšizi kliknite na gumb ispod teksta.

Otvori chat
1
Trebate pomoć?
Pozdrav! :)
Kako Vam možemo pomoći?