Turistička sezona već je u zamahu. Booking agenciju sigurno imate, rezervacije pristižu ali imate li osiguran i servis za pranje rublja?

U turističkoj industriji čimbenici održavanja domaćinstva najvažniji su faktor i direktno utječu na ocjene gostiju, a samim time i na uspješnost vaše sezone.

Čistoća i svježina prostora u kom gosti borave, prvo je što će primijeti, kao i osjećaj zadovoljstva kad legnu u krevet besprijekorno čiste i mirisne posteljine.

Cijela organizacija i briga oko objekta zahtijeva opsežan i naporan rad.

Nakon svakog gosta dolazi detaljno čišćenje prostora, održavanje, popravci i brdo prljavog rublja. Čišćenje i održavanje samo po sebi oduzeti će vam puno vremena, ali pranje, sušenje i glačanje rublja ukrasti će vam još toliko extra vremena, ako ne i više.

Ako se brinete o nekoliko objekata vrijeme nije jedini problem koji će vas snaći, već dolazimo i do problema nedostatka prostora za skladištenje rublja i potrepština za čišćenje.

Prebacivanjem ovog problema na vanjske servise olakšati ćete si posao, osloboditi prostor i dobiti dragocjeno vrijeme za komunikaciju i organizaciju potencijalnih gostiju.

5 razloga zašto odabrati uslugu profesionalnog pranja rublja?

1# Profesionalno rukovanje

Kada je riječ o ostavljanju dojma na gosta, besprijekorno čisto rublje ima veliku važnost. Ustupajući uslugu pranja rublja praonici, dobivate profesionalni dodir. Naša tvrtka ima stručno obučeno osoblje koje uredno čisti vaše rublje, glača ga i spretno pakira kako bi izgledalo kao novo. Takav pristup osigurava vam reputaciju besprijekorno čistog objekta.

2# Dodatno vrijeme za sebe

Predavanjem usluge pranja rublja profesionalnoj praonici omogućuje vam da se bavite vama važnijim stvarima. Nećete se opterećivati sa problemima kako što su je li se rublje osušilo i imate li vremena za glačanje cijele hrpe plahti.
Slobodno vrijeme možete iskoristiti za komunikaciju s gostima ili se posvetiti sebi.

3# Štednja na troškovima

Čišćenje rublja unutar hotela/apartmana moglo bi se pokazati skupom opcijom. Osim što morate kupiti profesionalnu opremu, morate organizirati i platiti ljude koji će raditi na održavanju rublja.
Odabirom praonice osiguravate profesionalno održavanje rublja uz neusporedivo manje troškove.

4# Štednja na osposobljavanju

Osposobljavanje osoblja da čisti rublje na specifičan način zahtijeva mnogo ulaganja u smislu vremena i novca. Kad pranje rublja povjerite profesionalcima polažete svoju delikatnu robu u ruke stručnjaka koji su već prošli specijaliziranu obuku za tretiranje robe.

pranje i sušenje rublja iwash uwash

5# Oslobađanje dodatnog  prostora

Svaki objekt želi imati što više prostora posvećenog faktorima koji generiraju profit. Praonica zauzima puno prostora s ogromnim brojem posteljine, ručnika i drugih potrepština za čišćenje.
Odabirom profesionalne praonice, oslobađate dodatni prostor koji možete iskoristiti za neke druge opcije koje će unaprijediti ponudu vašeg objekta, kao što je primjerice izrada igraonice za djecu ili dodatne sobe za najam.

Naša praonica je jednostavna metoda za uštedu vašeg vremena i troškova kako biste se mogli fokusirati na ostvarivanje punog kapaciteta vašeg objekta. Najbolji smo u onome što radimo, jer znamo da je pranje rublja više od pukog čišćenja vaše posteljine.

Naša je misija pružanje najkvalitetnije usluge kako bi vaš objekt izgledao jednako dobro izvana kao i iznutra i kako bi dobiveno vrijeme i prostor iskoristili na najbolji mogući način.

Otvori chat
1
Trebate pomoć?
Pozdrav! :)
Kako Vam možemo pomoći?