IMG_0664_obrada

iWash – uWash jedinstvena praonica rublja u Šibeniku

Dosta Vam je pranja rublja? Dosta Vam je dosadnog razvrstavanja rublja, čekanja da pojedini program završi kako biste pokrenuli novi? Ne želite više ovisiti o vremenskim (ne)prilikama čekajući da se Vaše rublje konačno osuši kako biste mogli raditi ono što najviše mrzite – peglati. Sigurni smo da znate puno boljih načina za provesti Vaše vrijeme.
Dobrodošli u prvu samouslužnu i po mnogočemu jedinstvenu praonicu rublja u Šibeniku. Praonica je smještena Dalmare centru kako bi Vam bila bliža i lakše pristupačna. Na raspolaganju su vam 3 perilice i 3 sušilice profesionalne FXlinije PRIMUS, kapacita od 7 do 11kg.

Vaše rublje ostavite nama i slobodno prošetajte po shopping centru s Vašom obitelji, popijte kavu s prijateljima ili pogledajte neki dobar film. Nakon toga, vratite se i preuzmite svoje rublje – čisto, sortirano, suho, pažljivo opeglano i uredno složeno.
Postoje određene vrste rublja koje je gotovo nemoguće oprati doma. Veliki komadi odjeće poput zimskih jakni i skijaških odijela, jastuci, popluni i prekrivači posebna su muka svim domaćicama. U iWash-uWash praonici pranje takvog rublja je jednostavno i brzo.

Zahvaljujući kvalitetnim strojevima velikih kapaciteta, u mogućnosti smo pružiti usluge pranja manjim hotelima, apartmanima, auto kampovima, marinama, restoranima, kozmetičkim i frizerskim salonima, fitness, wellness i SPA salonima i drugim tvrtkama i institucijama.

Dobro nam došli. Opustite se, a brigu o čistoći vašeg rublja prepustite nama.