Koliko traje jedan ciklus pranja / sušenja / glačanja rublja?
Pranje rublja traje od 30min do 1h15min.
Sušenje rublja traje 35-45min
Peglanje npr. jedne kosulje traje <10min.

Koje vrste usluga točno pruža praonica iWash-uWash?
Za privatne osobe pružamo sljedeće usluge:
iWash (samoposluzno pranje rublja)
Uslugom ‘iWash’ vi sami perete svoje rublje u bilo kojem terminu dok je praonica otvorena.  Da bi taj posao bio sto laksi pri ruci su kosare za sortiranje rublja te stol za slaganje suhog rublja po zavrsetku.

uWash (sortiranje-pranje-susenje-slaganje)
‘uWash’ je usluga kojom ostavljate vase rublje na pranje i povjerenje nama. Mi cemo u dogovorenom roku oprati, osusiti te sloziti vase rublje. Na vama je samo da dodete i preuzmete sve cisto i slozeno.
Ovo je najcesce koristena usluga i najomiljenija medu svim nasim korisnicima.
Po narudzbi
iWash-uWash praonica rublja nudi potpuni set usluga koji ukljucuje i narudzbe putem telefona, e-maila ili SMS poruke. Sve sto vas poziv treba sadrzavati je vase ime i puna adresa (privatna ili poslovna).
*Imajte na umu da koristenjem ove usluge netko uvijek treba biti prisutan u trenutku predaje i preuzimanja rublja.

Rotacijsko pranje
Ako vec unaprijed znate ili zelite da se vase rublje pere odredenog dana dogovorit cemo za vas uslugu rotacije po posebnim uvjetima.

iPEGG (Peglanje)
Svima na raspolaganju stoji i usluga peglanja, koju ce sa zadovoljstom odraditi nase profesionalne i ljubazne djelatnice. Peglanje se naplacuje po komadu, ili po kg ako se koristi kao dio uWash usluge, i za kolicine preko 2kg.
Studenti
Studenti uzivaju poseban popusti. / vidi: iWash – uStudy

iWash-uWash praonica rublja nudi svoje usluge i svim poslovnim subjektima. Želimo vam olakšati posao tako sto ćemo preuzeti obvezu pranja vašeg rublja a da se vi pri tom možete fokusirati na vaše poslovne ciljeve, bez nepotrebnog gubitka energije i vremena. Neka svatko radi ono sto mu najbolje ide i ono sto pridonosi njegovom krajnjem uspjehu. Brigu prljavog rublja prepustite nama – obećavamo vam dobru i kvalitetnu uslugu.

Kako mogu biti siguran / sigurna da se moje rublje neće zagubiti u pranju?
Vaše rublje se pere individualno. Cijeli proces prijema, pranja, sušenja i    peglanja je isplaniran na način da se rublje ne susreće s rubljem drugih   klijenata, pa je mogućnost miješanja ili gubitka minimalna.

Koje pogodnosti ostvarujem učestalim korištenjem usluga?

U praonici iWash-uWash vjernost se nagrađuje. Preuzmite našu karticu    vjernosti i prikupljajte pečate. Svako deseto pranje rublja je gratis. Uz     to, potpisivanjem godišnjih ugovora možete ostvariti dodatne popuste     i pogodnosti.

Je li iWash-uWash i kemijska čistionica?
Ne, ali surađujemo s kemijskim čistionicama u gradu i možemo Vam,     iz usluge, proslijediti rublje u kemijsku čistionicu i preuzeti ga, te Vam    omogućiti da ga preuzmete kod nas na pultu, zajedno s rubljem  opranim u našim perilicama.

Surađujete li i sa poslovnim korisnicima, i na koji način?
Naš paket usluga za poslovne korisnike zove se iWash-ProWash. On se   stalno mijenja i prilagođava potrebama tržišta.